چه نوع سایتی برای کسب و کار شما مناسب است؟
بازاریابی و فروش
امروزه با توجه به نفوذ شبکه های اجتماعی و اینترنت در زندگی مردم و رقابت شدیدی که در بازار کسب و کارهای آنلاین وجود دارد، داشتن یک سایت متناسب با حرفه و شغل شما می تواند به برد شما در زمینه فعالیتتان کمک بسیاری کند. حال با توجه به این مسئله می خواهیم در ادامه شما را با انواع مختلفی از سایت ها آشنا کنیم تا راحت تر بتوانید سایت مناسب کسب و کارتان را پیدا کنید.
مطلب مرتبط: طراحی سایت در کاشان
انواع مختلف سایت
داشتن درک درست و صحیح از شغل و حرفه، در نظر گرفتن اهداف و شناسایی مخاطبان و مشتریان در واقع اولین گام برای انتخاب نوع سایت می باشد. چرا که در ابتدا باید بدانید چه میزان سرمایه ای را برای طراحی وبسایتتان در نظر گرفته اید.
در ادامه سایت های مختلف را از نظر فنی و نوع کسب و کار معرفی خواهیم کرد.
انواع سایت از نظر فنی
- سایت های استاتیک
سایت های استاتیک از آن دسته سایت هایی هستند که راه اندازی آسانی دارند. بنابراین شغل های کوچکی که در ابتدای راه هستند و نیاز به یک حضور آنلاین ساده دارند می توانند این سایت ها را انتخاب کنند. از آنجایی که این سایت ها معمولا دیر به دیر بهروزرسانی می شوند و مدت طولانی را ثابت و بدون تحرک می مانند به آن ها سایت های بروشوری هم گفته می شود.
معمولا سایت های استاتیک از پنج صفحه که شامل؛ صفحه نخست، درباره ما، خدمات، مشتریان ما و ارتباط با ما است تشکیل شده اند که صاحبان این نوع از وبسایت ها با رشد کردن کسب و کارشان وب سایت خود را از حالت استاتیک به دینامیک تغییر می دهند.
در طراحی این سایت ها از زبان های CSS، HTML و جاوا اسکریپت استفاده می شود. هزینه طراحی این وبسایت ها کم است اما هزینه نگهداری و به روزرسانی آن ها زیاد می باشد.
پیشنهاد مرتبط: طراحی اپلیکیشن در کاشان
- سایت های داینامیک
کسب وکارهای تجاری بزرگ که محتوای سایت برای آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است سایت های دینامیک را ترجیح می دهند. چرا که این سایت ها قابلیت بهروزرسانی به صورت منظم را دارند.
در واقع کارمندان این نوع از شرکت ها با داشتن یک نرم افزار مانند سیستم مدیریت محتوا، می توانند بدون اینکه برنامه نویسی بلد باشند سایت را آپدیت کنند. از آنجا که توسعه سایت های داینامیک نسبت به سایت های استاتیک پیچیده تر است بنابراین هزینه ی بیشتری را هم باید صرف آن ها کرد. این وبسایت ها با زبان های ASP.NET و PHP طراحی می شوند.
پیشنهاد می شود مقاله طراحی سایت در محلات را مطالعه فرمایید.
انواع سایت براساس کسب و کار
- سایت های فروشگاهی
فروشگاه هایی که قصد طراحی یک سایت فروشگاهی برای محصولاتشان را دارند می توانند با طراحی وبسایتی که قابلیت سبد خرید و پرداخت آنلاین دارد علاوه بر توسعه فروشگاه خود، فروشگاهشان را به یک فروشگاه اینترنتی و آنلاین هم تبدیل کنند. این نوع از وبسایت ها آپشن های زیادی از جمله؛ قرار دادن تخفیف، تبلیغ و بارگزاری محصولات را می توانند در اختیار شما قرار دهند. سایت های فروشگاهی از آنجا که باید امنیت بیشتری نسبت به سایر سایت ها داشته باشند، گران قیمت تر هستند.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوع سایت ها، به مقاله معرفی وب سایت های فروشگاهی مراجعه کنید.
- سایت های اجتماعی
این نوع از سایت ها این قابلیت را دارند که افراد هم فکر با اهداف مشترک بتوانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و همفکری کنند. همچنین کسانی که شغل خدماتی دارند می توانند در این سایت ها خدمات خود را به بازدید کنندگانشان عرضه کنند.
در واقع این سایت ها قابلیت تشکیل انجمن ها و گروه هایی را دارند که کاربرانشان می توانند با عضویت در آن ها به گفتگو با یکدیگر بنشینند. این انجمن ها از قوانین ثابت و مشخصی پیروی می کنند که عضو فعال سایت با در دست داشتن کارهای مدیریتی در صورت خطای کاربران آن ها را از انجمن ها و گروه ها حذف می کند.
- سایت های آموزشی
سایت های آموزشی نوع دیگری از سایت ها هستند که امروزه بیشتر افراد از طریق این سایت ها کسب و کارشان را گسترش داده اند و کسب درآمد دارند. مراکز آموزشی می توانند با طراحی سایت آموزشی برنامه کاری خود، محتوا های تولید شده و حتی آموزش هایشان را از طریق این سایت ها در اختیار کاربرانشان قرار دهند.
- سایت های پرتال
وبسایت های بزرگ و داینامیک که معمولا از کنار هم قرار گرفتن چند وبسایت در کنار هم طراحی شده اند را سایت های پرتال می گویند. سایت های خبری که شامل بخش های خبر، عضویت و نظرسنجی هستند از این نوع سایت ها می باشند.
بنابراین می توان گفت؛ انتخاب نوع سایت شما بستگی به حرفه و اهداف شما دارد. اما بهترین انتخاب سایتی است که علاوه بر کاور کردن اهداف شما، جنبه تبلیغاتی داشته باشد، سبب جذب مشتری شود و مشتری بتواند با آن رابطه مداوم برقرار کند.
دسته بندی
آخرین مقالات
-
ثبت کسب و کار در گوگل مپ؛ آموزش تصویری و جامع
ثبت کسب و کار در گوگل مپ برای نمایش در نتایج محلی و بازاریابی آنلاین مرحله ای حیاتی است که به شکل تصویری و جامع آموزش داده ایم.
-
بهترین برنامه های دانلود پست اینستاگرام برای ایفون + {لینک دانلود}
مقاله درباره دانلود پستها و پروفایلهای اینستاگرام بر روی آیفون با استفاده از روشهای مختلف صحبت میکند. این امر در دنیای امروز، جزء فعالیتهای روزانه مردم شده است. روشهای غیررسمی، ابزارهای آنلاین و برنامههای اختصاصی به ترتیب مورد بررسی قرار میگیرند. از دانلود پستها و ویدئوها تا مدیریت دانلودها، این مقاله راهنمایی جامعی برای دستیابی به محتوای مورد علاقه را ارائه میدهد. اهمیت رعایت امنیت و انتخاب منابع معتبر نیز تأکید میشود.
-
طراحی سایت در نجف آباد
شرکت آیتیسا سعی دارد تا با ارائه خدمات طراحی سایت در نجف آباد از مشتریان عزیز خود در این شهر زیبا استقبال به عمل آورد.
-
چک لیست تکنیکال سئو 2022
نه گام تکنیکال سئو که به شما در روند بهینه سازی سایتتان کمک می کند
-
نکات نگارشی فارسی - بخش سوم
با بخش نهایی نکات نگارشی در خدمت شما هستیم. با توجه به مطالب گفته شده رعایت نکات نگارشی نقش بسزایی در سایتها و شبکه های اجتماعی و .. دارند با توجه به مطلبهای گفته شده شما میتوانید با رعایت این نکات در این سه بخش در سایت و شبکههای اجتماعی خود بسیار موفق باشید.
-
نکات نگارشی فارسی _ بخش اول
در نویسندگی سبکهای مختلفی وجود دارد. قطعاً نوشتههای علمیپژوهشی، متنهای خلاق مثل رمان و داستان کوتاه، نوشتههای خبری و… با هم تفاوت زیادی دارند؛ اما چیزی که فارغ از سبک نوشتن اهمیت دارد، خوب نوشتن است. در این بخش برای شما چگونه درست نوشتن را به اشتراک میگذاریم.
مقالات مرتبط
-
چگونه با کمترین ریسک بهترین نتیجه را کسب کنیم؟
از آنجا که با توجه به شرایط اقتصادی کشور بیشتر افراد پس انداز کردن پول را کار درست و عاقلانه ای نمی دانند به همین دلیل آن ها به دنبال راهی هستند تا سرمایشان را افزایش دهند. یکی از این راه ها سرمایه گذاری است که باعث چند برابر شدن پول و دارایی می شود.
-
کسب درآمد اینترنتی 1000 دلاری با خرید پکیج آموزشی
قطعا همه شما تاکنون تبلیغات کسب درآمد های اینترنتی از طریق خرید پکیج های آموزشی را شنیده اید. پکیج هایی که با تبلیغات ظاهری جذاب و متن های گمراه کننده به راحتی مخاطبان زیادی را به سمت خود می کشانند.
-
نکات مهم در کسب و کار اینترنتی
از آنجا که همه مردم علاقه زیادی به شناخته شدن به عنوان فردی موفق در زندگی شخصی خود دارند، یکی از راه های رسیدن به این موفقیت راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی به عنوان یک کارآفرین است. کسب و کارهای اینترنتی نیز مانند سایر کسب و کارها قوانین خاص خود را دارند.
-
برندینگ یا برند سازی
در ابتدای این مقاله به تعریفی از برندینگ می پردازیم تا درک بهتری از آن داشته باشیم. به همه روش های که باعث می شود تا شما تصویری از محصول، خدمت و یا شرکت خود را در ذهن و چشم مخاطب به جای بگذارید برند سازی می گویند. به عبارت بهتر برندینگ مجموعه ای از اقدامات علمی و تخصصی است که در جهت آن ها شما تلاش می کنید که یک برند را خلق کنید.
-
ایده کسب و کار اینترنتی پول ساز
همانطور که قبلا هم گفتیم، امروزه حرفه و شغل های اینترنتی یک فرصت پولساز به شمار می آیند که هیچ محدودیت سنی و جسنیتی هم ندارند و همه می توانند کسب و کار خودشان را داشته باشند و از اینترنت کسب درآمد کنند.
-
چگونه با دیجیتال مارکتینگ درآمد خود را افزایش دهیم؟
در این مقاله می خواهیم به بررسی دیجیتال مارکتینگ، اهمیت آن و افزایش درآمد به وسیله ی آن بپردازیم. بهتر است قبل از هرچیز برای درک بهتر و عمیق تر این موضوع تعریفی از دیجیتال مارکتینگ را بیان کنیم.
نظرات کاربران