برنامه مایکروسافت و شرکا در سال 2017؛ خبری از موبایل ویندوزی نیست
تازه ها
مایکروسافت چندی پیش کنفرانس رسمی سالیانه خود به نام WinHEC را در شهر شنژن چین برگزار کرد. در این مراسم، مقامات کمپانی آمریکایی جزئیاتی را در مورد اهداف و خواسته هایشان از شرکا مطرح نمودند.
در حوزه کامپیوترهای شخصی، مایکروسافت از شرکت های OEM (تولیدکننده اصلی تجهیزات) و ODM (طراح و تولیدکننده اصلی محصولات) خواست تا محصولاتی جداشدنی، تبدیل پذیر و فوق باریک را بر پایه ویندوز 10 تولید کنند، تا ویژگی های برجسته این سیستم عامل از جمله کورتانا، Windows Hello و Windows Ink را بیش از پیش در دسترس کاربران قرار دهند.
یکی از روش های همگام ساختن شرکا و جلب اعتماد آنها، پلتفرم یونیورسال ویندوز (UWP) است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد اپلیکیشن، درایور و سرویس های خودشان را در سرتاسر اکوسیستم ویندوز از جمله کامپیوترهای شخصی، تبلت، موبایل، اکس باکس و دیوایس های تعبیه شده به اجرا درآورند.
در سال 2017 مایکروسافت از توسعه دهندگان درخواست کرده تا با برنامه های تبلیغاتی آنها هماهنگ شده و در سه حوزه کلیدی به فعالیت بپردازند: کورتانا، ویندوز هِلو، و ویندوز اینک. طبق اظهارات مقامات کمپانی آمریکایی، کمپین های بازاریابی آنها در بازه هایی مشخص این سه قابلیت را در بر می گیرند.
PCهایی برای ایده پردازان نوین: دستگاه هایی هیبریدی و جداشدنی همراه با قلم استایلوس و پشتیبانی همزمان از قلم و تاچ، همراه با دوربین اصلی و ثانویه که از کورتانا نیز پشتیبانی کنند.
تجهیزات جانبی برای همه: لوازمی مانند کیبورد، ماوس، دایال، هدست و گجت های پوشیدنی مختلف که با کورتانا، هِلو و اینک سازگار باشند.
کامپیوترهای شخصی برای واقعیت افزوده: PCهای دسکتاپ، هیبریدی، لپ تاپ و قابل حمل که از هدست های مبتنی بر پلتفرم هولوگرافیک ویندوز پشتیبانی کرده و از توان پردازش گرافیکی مناسبی برخوردار باشند.
PCهایی برای گیمرها و اصحاب رسانه: کامپیوترهای شخصی که از DX12 و HDR پشتیبانی کنند، و لوازم جانبی سازگار با اکس باکس، تا در نهایت این دو پلتفرم تا جای ممکن به یکدیگر نزدیک گردند.
دیوایس های مبتنی بر اینترنت اشیاء: دستگاه هایی بر پایه ویندوز 10 که کاربردهایی همچون تولید هوشمند، خرده فروشی هوشمند و خانه های هوشمند را محقق سازند، و از سرویس ها و محصولات ابری مایکروسافت نیز بهرهگیرند.
همان طور که می بینید در این فهرست، نامی از موبایل های مبتنی بر ویندوز 10 به چشم نمی خورد، نکته ای که دو دلیل می تواند داشته باشد: یا مایکروسافت به طور کامل از بازار تلفن همراه بیرون آمده، یا اینکه قصد ندارد تولید اسمارت فون را به شرکای تجاری خود بسپارد و شخصاً عرضه «سرفس فون» را بر عهده گرفته است.
به هر حال در ادامه سال 2017 اطلاعات بیشتری از برنامه های مایکروسافت به دست خواهد آمد، به خصوص اینکه ردموندی ها کنفرانسی اختصاصی را برای بهار سال آینده تدارک دیده اند تا نسل جدید محصولات سخت افزاری اختصاصی خود از جمله سرفس پروی 5 و سرفس بوک 2 را معرفی نمایند.
دسته بندی
آخرین مقالات
-
ثبت کسب و کار در گوگل مپ؛ آموزش تصویری و جامع
ثبت کسب و کار در گوگل مپ برای نمایش در نتایج محلی و بازاریابی آنلاین مرحله ای حیاتی است که به شکل تصویری و جامع آموزش داده ایم.
-
بهترین برنامه های دانلود پست اینستاگرام برای ایفون + {لینک دانلود}
مقاله درباره دانلود پستها و پروفایلهای اینستاگرام بر روی آیفون با استفاده از روشهای مختلف صحبت میکند. این امر در دنیای امروز، جزء فعالیتهای روزانه مردم شده است. روشهای غیررسمی، ابزارهای آنلاین و برنامههای اختصاصی به ترتیب مورد بررسی قرار میگیرند. از دانلود پستها و ویدئوها تا مدیریت دانلودها، این مقاله راهنمایی جامعی برای دستیابی به محتوای مورد علاقه را ارائه میدهد. اهمیت رعایت امنیت و انتخاب منابع معتبر نیز تأکید میشود.
-
طراحی سایت در نجف آباد
شرکت آیتیسا سعی دارد تا با ارائه خدمات طراحی سایت در نجف آباد از مشتریان عزیز خود در این شهر زیبا استقبال به عمل آورد.
-
چک لیست تکنیکال سئو 2022
نه گام تکنیکال سئو که به شما در روند بهینه سازی سایتتان کمک می کند
-
نکات نگارشی فارسی - بخش سوم
با بخش نهایی نکات نگارشی در خدمت شما هستیم. با توجه به مطالب گفته شده رعایت نکات نگارشی نقش بسزایی در سایتها و شبکه های اجتماعی و .. دارند با توجه به مطلبهای گفته شده شما میتوانید با رعایت این نکات در این سه بخش در سایت و شبکههای اجتماعی خود بسیار موفق باشید.
-
نکات نگارشی فارسی _ بخش اول
در نویسندگی سبکهای مختلفی وجود دارد. قطعاً نوشتههای علمیپژوهشی، متنهای خلاق مثل رمان و داستان کوتاه، نوشتههای خبری و… با هم تفاوت زیادی دارند؛ اما چیزی که فارغ از سبک نوشتن اهمیت دارد، خوب نوشتن است. در این بخش برای شما چگونه درست نوشتن را به اشتراک میگذاریم.
مقالات مرتبط
-
چرا اپل باید تولید «مک» را متوقف کند؟
اپل شرکتیست با مشکلات فراوان؛ مشکلاتی که البته کمپانی های زیادی، در رویای داشتن همان مشکلات به سر می برند. این کمپانی اکنون توانسته برای هر دسته از محصولات، یک انتخاب را پیش روی کاربران قرار دهد و از همین طریق نیز، پول نقد بسیاری را از آن خود نماید. پول زیاد، راه را برای شایعات بسیار نیز هموار می سازد و اکنون نیز شایعه ی ساخته شدن یک «خودرو» توسط کمپانی مورد بحث به گوش می رسد.
-
هر آنچه باید در رابطه با سرویس Google Translate بدانید!
این روزها کمتر کسی است که نامی از سرویس مشهور Google Translate نشنیده یا حداقل یکبار از آن استفاده نکرده باشد. این سرویس محبوب اگر چه خالی از اشکال نیست اما به عنوان یک مترجم خودکار رایگان توانسته تا حد زیادی نیازهای کاربران را تأمین کند. امروز تصمیم داریم راه کارایی برای استفاده بهتر و کاربردی تر از این مترجم محبوب را برای شما ارائه نماییم.
-
آشنایی با سرویس زمان سنج (Timer) گوگل
در صورتی که مایل هستید زمان سنج گوگل را در گوشی هوشمند خود امتحان نمایید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
-
آشنایی با سرویس Google Keep
یک سرویس بزرگ یادداشت نویسی روی بستر وب می باشد که از بهترین برنامهها برای یاداشت و لیست کردن کارها میباشد.اگر به دنبال برنامهای هستید که بتوانید درآن به سرعت و سادگی یادداشت برداری کنید و درعینحال، به یادداشت های خود در پلتفرمهای مختلف مانند موبایل یا کامپیوتر شخصی دسترسی داشته باشید، «گوگل کیپ» (Google Keep) بهترین انتخاب است
-
دیجی کالا وارد حوزه خودرو شد.
بخش فروش اینترنتی خودرو سایت دیجی کالا در حالی راه اندازی شد که به نظر می رسد نه تنها با ابهامات گسترده ای مواجه بوده، بلکه ساختار اطلاعاتی این بخش نیز با مشکلات متعددی روبرواست.
-
10 نکته جالب در مورد ویدیوهای Youtube که شاید تا حالا نمی دانستید
اگر بگوییم یوتوب یکی از محبوب ترین وبسایت ها در سراسر جهان است بیراه نگفته ایم. تقریباً هر ویدیویی که به طور گسترده در اینترنت منتشر می شود (موزیک ویدیو، کمدی و یا آموزشی) در نهایت راه خود را به سرویس یوتوب باز می نماید. اما این وبسایت تا چه اندازه محبوب است؟در دسامبر سال 2016، 44 ویدیو بیش از 1 میلیارد بازدید داشته اند و 4 عدد از این ویدیوها مرز 2 میلیارد بازدید را رد کرده اند.
نظرات کاربران