آشنایی با سرویس Google Web master Tools و نحوه کار با آن
بهینه سازی سایت(سئو)
Google Web master Tools( گوگل وبمستر تولز) که به تازگی به کنسول جستجوی گوگل تغییر نام داده است، یک سرویس رایگان شرکت گوگل است که برای کمک به کسب و کارهای مختلف عرضه شده است.و آن را می توان به عنوان یکی از مهمترین و قوی ترین ابزارهای مدیریت سئو نام برد. هر وبمستر حرفه ای می تواند با ثبت سایت خود در این سرویس میزان بازدید و کارآیی وبسایت خود را بررسی کند.
در پنل مدیریت این مجموعه اطلاعاتی نظیر : میزان سلامت سایت، تعداد صفحات ایندکس شده، واژگان کلیدی ورودی سایت و ... قرار گرفته است. چنانچه سایت شما مورد جریمه و مجازات گوگل قرار بگیرد خود گوگل از طریق همین سرویس به شما خبر رسانی میکند و امکان مشاهده وضعیت را برای شما فراهم می نماید.
google webmaster tools با مانیتور کردن وب سایت به کسب و کارها کمک می کند که بهترین نتیجه را در صفحه نتایج گوگل بدست بیاورند. با داشتن یک حساب gmail شما براحتی میتوانید از گوگل وبمستر تولز استفاده نمایید.
نحوه اتصال سایت و استفاده از قابلیت های مختلف گوگل وبمستر تولز در این مقاله آورده شده است.
چرا می بایست آموزش گوگل وبمستر تولز را فرا بگیریم؟
-
مطمئن شدن از اینکه گوگل به سایت ما دسترسی دارد
-
ارسال محتوای جدید و crawl شدن آن توسط گوگل و همچنین حذف مطالبی که نمی خواهید در نتایج گوگل نمایش داده شود.
-
ایجاد و مانیتور کردن مطالبی که می خواهیم در صفحه نتایج گوگل بهصورت گرافیکی نمایش داده شود.
-
نگهداری از سایت با کمترین درصد خطا جهت کارایی بیشتر آن در موتور جستجوی گوگل
-
مانیتور کردن و برطرف کردن مشکلات امنیتی سایت اعم از malware or spam
-
بررسی نمودن اینکه چطور موتور جستجوی گوگل سایت شما را می بیند.
-
کدام پرس و جوها باعث میشود که سایت شما در صفحه گوگل نمایش داده شود.
-
کدام پرس و جو ها ترافیک بیشتری نسبت به سایر پرس و جوها به سمت سایت شما هدایت می کند.
-
بررسی نمودن اینکه آیا محصولات، قیمت ها و رویدادهای سایت شما بصورت متمایز در صفحه نتایج گوگل نمایش داده میشود.
-
کدام سایت ها به سایت شما لینک دادهاند.
-
آیا سایت شما کارایی لازم در موبایل را دارد؟
چه کسانی می بایست آموزش گوگل وبمستر تولز را یاد بگیرند؟
هر کسی می تواند از ابزار گوگل وبمستر تولز استفاده کند! در یک طبقه بندی می توان افراد را بصورت زیر در استفاده از این ابزار دسته بندی نمود:
-
صاحبان کسب و کار
-
سئوکار ها یا افرادی که در زمینه بهینه سازی موتور جستجو فعالیت می کنند.
-
مدیران سایت
-
برنامه نویسان وب
-
برنامه نویسان موبایل
افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز
برای اضافه کردن سایت به گوگل وبستر تولز ابتدا می بایست یک حساب gmail داشته باشید. در صورتی که هنوز حساب gmail برای خود ایجاد نکرده اید از طریق لینک gmail این حساب را ایجاد نمایید. در زیر مراحل مختلف اضافه کردن سایت درگوگل وبمستر تولز توضیح داده شده است.
مرحله اول افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز
ابتدا آدرس https://www.google.com/webmasters/tools را آدرس بار مرورگر خود تایپ نمایید تا صفحه ای بصورت زیر ظاهر شود:
مرحله دوم افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز
سپس نام وب سایت خود را در باکس وسط صفحه وارد نموده پس از آن دکمه Add Repository را کلیک نموده تا صفحه ای بصورت زیر ظاهر شود:
مرحله سوم افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز
در این مرحله با استفاده از چندین روش می توانید به گوگل اعلام نمایید که شما مالک وب سایتی هستید که آدرس آنرا وارد نموده اید. همانطور که در شکل بالا مشاهده می شود چندین روش وجود دارد تا گوگل تشخیص دهد شما مالک وب سایت خو هستید که در زیر هر کدام از این روش ها توضیح داده شده است:
- اولین روش پیشنهادی گوگل استفاده از فایل html ای است که ابتدا می بایست آن را دانلود نموده سپس در دایرکتوری اصلی وب سایت خود بارگذاری نمایید پس از آن دکمه verify که در تصاویر بالا مشاهده می شود را کلیک نمایید. در صورتی که این مراحل بدستی انجام شود پیغامی دریافت خواهید نمود مبنی بر اینکه گوگل تشخیص داده است که شما مالکیت وب سایتی که آدرس آنرا وارد نموده اید را بر عهده دارید و از این پس می توانید از قابلیت های گوگل وبمستر تولز استفاده نمایید.
- دومین روش تصدیق گوگل جهت افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز استفاده از یک تگ html است. ابتدا می بایست این تگ html را کپی و سپس در قسمت head صفحه اصلی وب سایت خود قرار داده، پس از آن دکمه verify را کلیک نمایید. در شکل زیر این تگ html نمایش داده شده است:
- سومین روش تصدیق گوگل جهت افزودن سایت در گوگل وبمستر تولز از طریق ارائه دهنده خدمات دامنه یا domain name provider است. در این روش می بایست ابتدا یک رکورد از نوع TXT در تنظیمات DNS خود ایجاد و محتوای آن را متنی قرار دهید که گوگل برای وب سایت شما در نظر گرفته است. پس از ایجاد این رکورد روی دکمه verify کلیک نمایید. در زیر شکل این روش آورده شده است.
- چهارمین روش تصدیق گوگل جهت افزودن سایت در گوگل وبمستر تولز استفاده از حساب گوگل آنالیتیک است. برای انجام این کار ابتدا شما می بایست به حساب گوگل آنالیتیک خود وارد شوید. پس از آن کد پیگیری آسنکرون asynchronous tracking code را کپی و در Head صفحه اصلی خود قرار داده و بعد از آن دکمه verify کلیک نمایید. در زیر شکل این روش آورده شده است.
- پنجمین روش استفاده از مدیریت برچسب گوگل یا Google Tag Manager است. با ایجاد برچسب برای وب سایت خود که شامل یک ID است می توانید به گوگل اعلام نمایید که شما مالک وب سایت مورد نظر هستید. در زیر شکل این روش آورده شده است:
بعد از افزودن سایت به گوگل وبمستر تولز صفحه اصلی آن بصورت زیر برای شما قابل دسترس خواهد بود:
اضافه کردن نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز
برای ارسال نقشه سایت یا سایت مپ در گوگل وبمستر می توانید با انجام دادن مراحل زیر براحتی این کار را انجام دهید. ایجاد نقشه سایت به موتورهای جستجو کمک می کند تا وب سایت شما را راحتر crawl نموده و بر اساس آن طبقه بندی نمایند.
مزایای اضافه کردن نقشه سایت در گوگل وبمستر
- مشاهده تعداد URL های ایندکس شده توسط گوگل
- مشاهده تعدادURL های ایندکس نشده توسط گوگل
- ایجاد چندین نقشه سایت برای محتویات گوناگون وب سایت اعم از متون، فایلهای صوتی، فایلهای تصویری و...
- کمک به گوگل جهت شناختن هر چه سریعتر صفحات وب سایت
مشاهده نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز
1- توسط حساب کاربری خود به گوگل وبمستر تولز وارد شوید.
2- در صفحه اصلی از منوی Crawl زیر منوی Sitemaps را کلیک نموده که یک صفحه بصورت زیر نمایش داده می شود:
3- حال می توانید از لیست نقشه هایت هایی که تا کنون اضافه کرده اید، فایل مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
تست نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز
برای اینکه مطمئن شوید فایل شما بدرستی کار می کند قبل از اضافه کردن ابتدا می بایست آنرا تست نمایید تا هیچگونه خطایی نداشته باشد در غیر اینصورت شما نمی توانید نتیجه مطلوب را کسب نمایید. جهت تست مراحل زیر را انجام دهید:
1- ابتدا به صفحه Sitemap در گوگل وبمستر که در قسمت قبل توضیح داده شد بروید.
2- روی دکمه Add/Test Sitemap که در گوشه بالای صفحه وجود دارد کلیک نموده تا پنجره ای بصورت شکل زیر نمایش داده شود.
3- در پنجره نمایش داده شده مسیرفابل خود را وارد نموده سپس دکمه Test Sitemap را کلیک نمایید.
4- بعد از اینکه تست تکمیل شد، روی لینک بازکردن نتایج تست کلیک نمایید.
5- در این صفحه در صورتی که نقشه سایت شما دارای هر گونه مشکلی باشد نمایش داده می شود و در صورتی که مشکلی نداشته باشد می توانید روی دکمه Resubmit کلیک نمایید.
نحوه اضافه کردن نقشه سایت در گوگل وبمستر
1- ابتدا به صفحه Sitemap که در قسمت های قبل توضیح داده شد بروید.
2- روی دکمه Add/Test Sitemap کلیک نمایید.
3- آدرس فایل خود را در پنجره ای که ظاهر شده است وارد نمایید.
4- روی دکمه Submit کلیک کنید.
5- صفحه مرورگر خود را Refresh نمایید تا فایلی که اضافه کرده اید را مشاهده نمایید.
6- در لیست نقشه سایت ها، روی فایلی که اخیرا ایجاد نموده اید کلیک کنید تا بتوانید جزئیات بیشتر از آن بدست آورید.
هنگامی که نقشه سایت خود را در گوگل وبمستر تولز ارسال نمودید ممکن است مقداری زمان احتیاج باشد تا گوگل آنرا بررسی نماید. پس از بررسی نقشه سایت شما گوگل ممکن است همه صفحات را ایندکس نکند زیرا گوگل برای ایندکس کردن صفحات از الگوریتم های پیچیده ای استفاده می کند. در برخی موارد ممکن است بدلیل تنظیمات اشتباه در فایل Robots.txt از ایندکس شدن صفحات جلوگیری شود.
دسته بندی
آخرین مقالات
-
ثبت کسب و کار در گوگل مپ؛ آموزش تصویری و جامع
ثبت کسب و کار در گوگل مپ برای نمایش در نتایج محلی و بازاریابی آنلاین مرحله ای حیاتی است که به شکل تصویری و جامع آموزش داده ایم.
-
بهترین برنامه های دانلود پست اینستاگرام برای ایفون + {لینک دانلود}
مقاله درباره دانلود پستها و پروفایلهای اینستاگرام بر روی آیفون با استفاده از روشهای مختلف صحبت میکند. این امر در دنیای امروز، جزء فعالیتهای روزانه مردم شده است. روشهای غیررسمی، ابزارهای آنلاین و برنامههای اختصاصی به ترتیب مورد بررسی قرار میگیرند. از دانلود پستها و ویدئوها تا مدیریت دانلودها، این مقاله راهنمایی جامعی برای دستیابی به محتوای مورد علاقه را ارائه میدهد. اهمیت رعایت امنیت و انتخاب منابع معتبر نیز تأکید میشود.
-
طراحی سایت در نجف آباد
شرکت آیتیسا سعی دارد تا با ارائه خدمات طراحی سایت در نجف آباد از مشتریان عزیز خود در این شهر زیبا استقبال به عمل آورد.
-
چک لیست تکنیکال سئو 2022
نه گام تکنیکال سئو که به شما در روند بهینه سازی سایتتان کمک می کند
-
نکات نگارشی فارسی - بخش سوم
با بخش نهایی نکات نگارشی در خدمت شما هستیم. با توجه به مطالب گفته شده رعایت نکات نگارشی نقش بسزایی در سایتها و شبکه های اجتماعی و .. دارند با توجه به مطلبهای گفته شده شما میتوانید با رعایت این نکات در این سه بخش در سایت و شبکههای اجتماعی خود بسیار موفق باشید.
-
نکات نگارشی فارسی _ بخش اول
در نویسندگی سبکهای مختلفی وجود دارد. قطعاً نوشتههای علمیپژوهشی، متنهای خلاق مثل رمان و داستان کوتاه، نوشتههای خبری و… با هم تفاوت زیادی دارند؛ اما چیزی که فارغ از سبک نوشتن اهمیت دارد، خوب نوشتن است. در این بخش برای شما چگونه درست نوشتن را به اشتراک میگذاریم.
مقالات مرتبط
-
چک لیست تکنیکال سئو 2022
نه گام تکنیکال سئو که به شما در روند بهینه سازی سایتتان کمک می کند
-
نکات نگارشی فارسی - بخش سوم
با بخش نهایی نکات نگارشی در خدمت شما هستیم. با توجه به مطالب گفته شده رعایت نکات نگارشی نقش بسزایی در سایتها و شبکه های اجتماعی و .. دارند با توجه به مطلبهای گفته شده شما میتوانید با رعایت این نکات در این سه بخش در سایت و شبکههای اجتماعی خود بسیار موفق باشید.
-
نکات نگارشی فارسی _ بخش اول
در نویسندگی سبکهای مختلفی وجود دارد. قطعاً نوشتههای علمیپژوهشی، متنهای خلاق مثل رمان و داستان کوتاه، نوشتههای خبری و… با هم تفاوت زیادی دارند؛ اما چیزی که فارغ از سبک نوشتن اهمیت دارد، خوب نوشتن است. در این بخش برای شما چگونه درست نوشتن را به اشتراک میگذاریم.
-
در صفحه اول گوگل چه اتفاقاتی در جریان است؟
همان طور که در مقاله ی قبلی هم گفتیم بهینه سازی و سئو وب سایت شما از جمله عوامل مهم و تاثیرگذاری است که می تواند به افزایش بازدید ها از سایتتان کمک کند. به عبارت بهتر زمانی وب سایت یا همان کسب کار شما رونق و پیشرفت بیشتری خواهد داشت که در صفحه اول گوگل باشد. حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا رسیدن به صفحه اول گوگل مهم است، چگونه به صفحه اول گوگل برسیم و اینکه در صفحه اول گوگل چه اتفاقاتی در جریان است؟ در این مقاله ما به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد.
-
تکیه گاه همه سایت های بزرگ در دنیا یک چیز است؛ سئــو
شاید بتوان؛ مجموعه ای از فعالیت ها مانند؛ طراحی، تولید و تعیین محتوای مناسب که باعث بهتر شدن جایگاه یک سایت در موتور جستجو گوگل و افزایش بازدیدهای آن می شود را دقیق ترین تعریف از سئو دانست. به عبارت دیگر؛ در واقع فعالیت هایی که به منظور بهبود عملکرد یک سایت براساس استانداردهای موتور جستجو انجام می شود تا آمار بازدیدکنندگان از آن سایت افزایش یابد را سئو می نامند.
-
تأثیر پاپ آپ در سئو
در این مقاله درباره تاثیر pop up در سئو صحبت شده و تاثیر آن بر سایت تبلیغ گیرنده و تبلیغ دهنده بررسی شده است.پاپ آپ به پنجره هایی گفته می شود که زمانیکه شما یک سایت را باز می کنید به طور خودکار پنجره های دیگر باز می شوند. این پنجره ها اغلب حاوی تبلیغات اینترنتی هستند و توسط کد Java script نوشته می شوند.
نظرات کاربران